Agenda

Informatiebijeenkomst Duurzaamheid en Green Key

17 april 2024

De Provincie Utrecht, HISWA-RECRON en stichting KMVK starten het project "Verduurzamen Vakantieparken”. Hierin krijg jij als ondernemer steun bij het verduurzamen van jouw bedrijf en kan je het internationaal erkende keurmerk Green Key verdienen. Op woensdag 17 april van 9:30-11.00 uur vindt een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerde ondernemers plaats bij RCN Het Grote Bos in Doorn.
 

HISWA-RECRON en de provincie Utrecht werken samen om ondernemers te faciliteren de bedrijfsvoering te verduurzamen. Dit helpt om de voetafdruk te verlagen, maar ook om kosten te drukken. Denk aan het terugdringen van het energie- en waterverbruik en de kosten voor afval. Het keurmerk Green Key biedt daarbij een handige kapstok om werk te maken van de verduurzaming.

Het project, dat in april start, biedt bedrijven een kosteloos bezoek en een helpdesk van een deskundige keurmeester. Daarnaast is er een bijdrage van 50% korting op de deelnamekosten aan het keurmerk Green Key. Gedurende het project organiseren Stichting KMVK en HISWA-RECRON bijeenkomsten bij recreatiebedrijven om inspiratie en kennis op te doen. Meer informatie over het project is te vinden op de speciale projectpagina www.stichtingkmvk.nl/utrecht.


Programma

Tijdens de ochtend lichten we het project toe en is er ruimte voor vragen. Daarna krijgen we een rondleiding over RCN Het Grote Bos. Hierbij is alle aandacht voor de duurzame keuzes die dit Green Key Goud gecertificeerde bedrijf heeft doorgevoerd. Zoals een bezoek aan het duurzame entreegebouw dat in 2023 nieuw is gerealiseerd!
 
  • 09.30 uur - Inloop met koffie en thee
  • 09.45 uur - Welkom en kennismaking
    Inleiding op het keurmerk Green Key en toelichting op het project in Utrecht
  • 10.15 uur - RCN het Grote Bos en duurzaamheid inclusief rondleiding 
  • 11.00 uur - Napraten met koffie en thee

 

Aanmelden voor 12 april a.s.
Klik hier voor aanmelden


Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Stijn Boode, regiomanager HISWA-RECRON op T 06-30006062 of s.boode@hiswarecron.nl of  Laska Hurenkamp, Stichting KMVK via T 06-10655499 of laska@kmvk.nl.

 
 
Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.