Agenda

2021-06-29 13:00:00

Hoe genereer ik meer omzet door slim in te spelen op vraag/aanbod? (webinar)

29 juni 2021

Meer omzet genereren door effectief prijsbeleid, oftewel: dynamic pricing. Wie wil dit nou niet? 

Wil jij ook inzicht in het het zoek- en boekgedrag van jouw gasten en vervolgens snel en eenvoudig prijsaanpassingen doorvoeren op basis van de veranderende vraag, zodat je meer omzet kunt halen uit je aanbod?

HISWA-RECRON organiseert i.s.m. kennispartner Stratech op dinsdag 29 juni van 13.00-14.00 uur een webinar over hoe bereik je meer omzet door effectief prijsbeleid.

 

Direct inspelen op veranderende vraag

Als recreatieondernemer weet je als geen ander dat invloeden van buitenaf een behoorlijk effect kunnen hebben op het boekingsgedrag van de gast. Niet door enkel vrije- en feestdagen, het weer of lokale evenementen, maar ook door een onvoorspelbare pandemie als Corona is het doen van prijsaanpassingen noodzakelijk voor het behalen van een zo hoog mogelijke omzet uit je aanbod.
 

Hoe zorg je ervoor dat je op basis van data uit het reserveringssysteem (resultaat tot nu toe), Google Analytics (inzichten in vraag en conversie) en intuïtie snel en eenvoudig prijsaanpassingen door kunt voeren. En hoe/wat geeft je vervolgens inzicht in het effect van deze mutaties.

 

Wil jij weten hoe je meer omzet genereert door effectief prijsbeleid? Meld je aan voor dit webinar. 

Mark Gerrits, Business Manager Recreatie bij Stratech, informeert je hier graag over tijdens deze online sessie en geeft je concrete handvatten voor jij hier als recreatieondernemer de vruchten van kunt plukken.

Klik hier om je aan te melden

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.