Agenda

2021-03-09 12:00:00

Online kennissessie "Toekomst van het vakantiepark"

9 maart 2021

Op dinsdag 9 maart organiseren HISWA-RECRON, NRIT en Saxion de online Kennissessie ‘De toekomst van het vakantiepark’. Een kernachtige en inspirerende lunchbijeenkomst die we live streamen vanaf RCN Het Grote Bos.

Speciaal voor ondernemers en managers van vakantieparken, beleidsmakers, adviseurs en onderwijs.

Vier thema’s
Directe aanleiding is het verschijnen van het boek ‘Het Vakantiepark in Nederland’.
Rond de thema’s: ruimte voor recreatie, de kracht van de regio, het familiebedrijf van de toekomst en de gast in 2030 schetsen we concrete perspectieven voor het vakantiepark.

Programma
De bijeenkomst is op 9 maart 2021 van 12:30 tot 13:45 uur. Het perfecte moment om zowel de inwendige als de geestelijke mens te versterken!

Sprekers zijn onder andere Hans de Vries (Bureau voor Vernieuwing), Michiel Flooren (hogeschool Saxion), Jan Lowin IJzerman (Marketingman) en Kees van der Most (Trends & Tourism). In kernachtige presentaties zullen ze je verrassen en inspireren.

Vier jonge en trotse ondernemers laten op hun bedrijf zien hoe ze inspelen op de uitdagingen van de toekomst. Deskundige moderator is Arthur van Disseldorp van HISWA-RECRON.

Deelnemen?
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je moet je wel inschrijven zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.
Klik hier om je aan te melden

 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.