Agenda

2019-12-10 09:00:00

RECRON-Ledenbijeenkomst voor Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden

10 december 2019

Dinsdag 10 december van 14.00 uur tot ca. 17.30 uur bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Direct aanmelden kan hier

RECRON organiseert op dinsdag 10 december a.s. een ledenbijeenkomst waarbij we jou graag uitnodigen. We zijn deze middag te gast bij De Klepperstee in Ouddorp.
Tijdens deze middag praat ik je bij over de ontwikkelingen in de branche. Onze kennispartner Stratech neemt jou mee in de wereld van betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data. Mijn collega Martin Merks informeert jou samen met kennispartner Stellicher - over de Wet Arbeidsmarkt in Balans. Wat betekent deze wet  per 1 januari a.s. concreet voor jou als werkgever.  We laten jou zien hoe je eenvoudig jouw medewerkers kunt bijscholen. En we sluiten af met een rondleiding over de Klepperstee waarbij we ook de naar de energietransitie kijken.

 

  • 14.00 uur - Ontvangst door Monica de Vast.
  • 14.10 uur - Wat betekent de Wet Arbeidsmarkt in Balans nou concreet voor jou, als ondernemer? door Martin Merks (RECRON) en Yara Goessens van kennispartner Stellicher.
  • 15.00 uur - School jezelf en/of je medewerkers met het nieuwe online trainingsplatform www.recreatiehero.nl via KiKK/SFR door Jochem Verheul.
  • 15.15 uur - Betere en onderbouwde beslissingen nemen op basis van data*) door Mark Gerrits, kennispartner Stratech.
  • 16.00 uur - Regionale energietransitie waarbij de technische installatie van De Klepperstee wordt uitgelicht door Mark-Jan Koldijk, algemeen directeur bij DWT groep. 
  • 16.30 uur - Aansluitend rondleiding over vakantiepark De Klepperstee door Jeroen den Hollander. 
  • 17.00 uur - Netwerkborrel (hapje/drankje).


*) Het hoogseizoen is achter de rug, je kunt voorzichtig de balans op gaan maken van je prestaties dit jaar. Vraag je je echter wel eens af hoe jouw recreatieonderneming presteert ten opzichte van vorig jaar en in vergelijking tot gelijkwaardige bedrijven in de markt? In welke periode heeft de markt bijvoorbeeld een hogere bezetting? Hoe verhoudt je prijsstelling voor een bepaalde periode zich ten opzichte van de markt? En hoe ziet het boekingspatroon van je gast eruit zodat je de marketing hierop kunt afstemmen? Stratech neemt je mee in de wereld van data en laat je zien hoe je met behulp van de Benchmark in staat bent de behaalde resultaten in het juiste perspectief te plaatsen en onderbouwde beslissingen te nemen. Daarnaast zullen zij je tijdens hun presentatie de marktcijfers van afgelopen seizoen presenteren en een vooruitblik geven naar de trends voor het najaar, waarbij de herfst- en kerstvakantie centraal staan.

 

Datum, tijdstip en locatie
Dinsdag 10 december 2019
14.00 uur - ca. 17.30 uur

Vakantiepark De Klepperstee
Vrijheidsweg 1
3253 LS OUDDORP

Direct aanmelden kan hier

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.