Agenda

2020-03-03 09:00:00

Leergang Parkmanager

3 maart 2020

Met deze leergang krijgen deelnemers handvatten op onderdelen van het prachtige vak van manager van park of groepsaccommodatie!

Manager zijn van een camping, groepsaccommodatie of bungalowpark is een baan met enorm veel verschillende taken en verantwoordelijkheden. En wonderbaarlijk genoeg is er niet een specifieke opleiding voor dit prachtige beroep. Soms rollen managers als vanzelf in hun beroep omdat ze het bedrijf overnemen van hun ouders, soms groeien ze door vanuit de organisatie, soms komen ze binnen vanuit een enorme drive voor het vak. Maar zelden zijn ze volledig getraind op alle facetten van het vak.

Programma
Met deze leergang geven we de deelnemers handvatten op alle onderdelen van het prachtige vak van manager van park of (groeps)accommodatie! De leergang bestaat uit 4 modules, verdeeld over 6 dagen training. Aan het eind van elke trainingsdag wordt een opdracht verstrekt om de opgedane kennis en vaardigheden te koppelen in de eigen praktijk. Daarnaast zullen we door middel van intervisie bijeenkomsten elkaar verrijken van kennis en praktijkervaringen.

De verschillende modules zullen worden ingeleid en verzorgd door specialisten op het betreffende vakgebied.

Datum en locatie
3 maart 2020 (startdatum), Zwolle

Aantal dagen
De leergang bevat 6 dagen.

Meer informatie en inschrijven
https://recreatie-trainingen.nl/parkmanager/

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.