Agenda

2021-06-22 10:00:00

Webinar 'Veilig verhuren'

22 juni 2021

Aan het begin van ieder vaarseizoen lezen en horen we helaas nog te vaak over een ongeval aan boord van schepen. Brand met gewonden of zelfs verstikking/vergiftiging aan boord. Een recente ervaring van een van onze leden, waarbij een ongeval is voorkomen, is aanleiding voor dit webinar. Hoe kunnen we zo veilig mogelijk verhuren, hoe maken we onze huurders bewust van de risico’s en hoe kunnen van afstand bepaalde informatie aan boord monitoren? Al deze vragen worden op dinsdag 22 juni besproken.  

De sprekers zijn: 

  • Jan Huibers van Yachtcharter Huibers. Jan vertelt aan de hand van een recent voorval hoe hij een ongeval heeft kunnen voorkomen.  
  • Robert Jan Kostense, technisch adviseur bij Hefra. Robert Jan vertelt over de technische aspecten van accu’s en het belang van juist gebruik van de accu’s. 
  • Ed Moné van Movida. Ed licht de systemen van Movida toe, waarbij bepaalde zaken aan boord op afstand gemonitord kunnen worden.  
  • Hein Bloemers van het ECB. Hein geeft een toelichting over de technische kant van de regelgeving. Waar moeten schepen volgens de CE normen aan voldoen. 

Het webinar wordt gehouden op dinsdag 22 juni van 10.00 – 11.00 uur.

Opgeven voor het webinar kan eenvoudig door op deze link te klikken.  

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.