Eerste Hulp Bij Corona

Het EHBC-loket is een samenwerking met Alfa Accountants en Adviseurs en exclusief voor HISWA-RECRON-leden. 

 

EHBC-loket

Het afgelopen jaar is een lastig jaar geweest voor bepaalde sectoren. Veel onzekerheden en vraagstukken die voortkomen uit de coronacrisis. HISWA-RECRON lanceert daarom naast haar eigen dienstverlening het Eerste Hulp Bij Corona Loket. Een loket exclusief voor leden. In samenwerking met Partner in Business Alfa Accountants en Adviseurs wil HISWA-RECRON bedrijven hulp bieden bij financiele- en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Alfa Accountants stelt experts beschikbaar om je te helpen. Het eerste gesprek wordt je gratis aangeboden door Alfa Accountants en Adviseurs en HISWA-RECRON.

USP balk

Het proces

Zodra je je aanmeldt voor het EHBC-loket via recreatie@alfa.nl wordt er een vrijblijvend gesprek ingepland met één van de Alfa-experts. Vanwege de huidige corona regels en efficiëntie vindt het gesprek digitaal plaats. Na het intakegesprek met de experts, wordt het vraagstuk geanalyseerd en met jou besproken, vervolgens krijg je een vrijblijvend aanbod om verder geholpen te worden door Alfa Accountants en Adviseurs zelf of één van de andere partners uit de HISWA-RECRON Business Club. Op deze manier kom je direct terecht bij de juiste organisatie en word je geholpen door professionals. Uiteraard is dit gesprek vertrouwelijk tussen jou en de expert. 

Mogelijke vraagstukken 

Alfa Accountants en Adviseurs zet landelijke verschillende experts in om een eerste probleem analyse te maken en te bekijken hoe je het best geholpen kan worden. Dit kan gaan over verschillende onderwerpen zoals financieel advies, advies op het gebied van herstructurering, nieuwe concepten, verkoop, liquidatie, hoe kom ik uit de crisis, personeelsbeleid, uitstel van betalingen of contact met de Belastingdienst en/of financiers of overige optimalisaties van bedrijfsprocessen. Behoefte aan een gesprek met één van de experts van Alfa Accountants en Adviseurs? Je kunt je melden door een e-mail te sturen naar recreatie@alfa.nl. Er wordt dan zo spoedig mogelijk een afspraak met je ingepland.