HISWA-RECRON lobby in Den Haag gaat verder

5 maart 2024

Sinds de installatie van de nieuwe Tweede Kamer is er achter de schermen gewerkt aan het opbouwen van relaties. Naast de diverse individuele contact met diverse Kamerleden organiseerde HISWA-RECRON en Vitale Vakantieparken Veluwe op 27 februari een event. Samen organiseerde we een lunchsessie met Kamerleden die in het teken stond van informatie bieden over transformatie van vakantieparken, ondermijning en betaalbaarheid.

Tijdens de lunch kwam de noodzaak voor events zoals deze naar voren. Door het informeren van André Flach (SGP), Arend Kisteman (VVD), Henk Vermeer (BBB) en Songül Mutluer (GroenLinks/PvdA) is er ruimte gekomen voor de dialoog die zo belangrijk is voor ruimte voor ondernemers. Het gesprek bleef niet bij de drie onderwerpen, maar ook het dossier rondom de mogelijke verhoging van het btw-tarief op logies kwam ter sprake en algemene lasten- en regeldruk voor ondernemers. Vanuit HISWA-RECRON waren Tim Slager. Vice voorzitter van HISWA-RECRON en Geert Dijks en Dorien Eilering aanwezig.

In de toekomst zal HISWA-RECRON meer events gaan organiseren waar de Tweede Kamer en ons  ondernemersverhaal elkaar zullen ontmoeten. Samen werken wij aan het Bruto Nationaal Geluk!

Terug naar overzicht