Doe mee met de Open Camping Dag op 6 april a.s.

27 maart 2024

Tijdens de Open Camping Dag op zaterdag 6 april openen veel campings, dealerbedrijven en kampeerwinkels hun deuren om de start van het kampeerseizoen te vieren.

Wat is het?
Bezoekers kunnen vrijblijvend een kijkje nemen op de camping, praten met de eigenaar en misschien alvast een plekje uitzoeken voor hun volgende kampeervakantie. Bij de deelnemende kampeerbedrijven van het evenement is van alles te doen. Denk hierbij aan workshops, acties, aanbiedingen en nog veel meer. Op opencampingdag.nl staat het complete overzicht, mooi gerangschikt per provincie. Bezoekers kunnen een route samenstellen en er een leuk dagje uit van maken.

Kampeerplatform I Love Kamperen heeft in 2022 en 2023 het evenement Open Camping Dag georganiseerd. Tijdens het evenement openden campings hun poorten voor geïnteresseerden. In 2023 deden er bijna 400 campings mee. Het evenement is nu een initiatief van Stichting Open Camping Dag. Het doel van de stichting is om heel Nederland te laten zien hoe leuk het is om te kamperen. HISWA-RECRON ondersteunt dit landelijke evenement en jij kan meedoen!

Meedoen?
Elke camping kan meedoen, mits deze op 6 april ook daadwerkelijk open is voor gasten en je iets leuks organiseert. Je kunt je met jouw camping aanmelden via deze link.
Als je meedoet aan de Open Camping Dag wordt verwacht dat je iets extra's doet dan alleen maar aanwezig zijn op jouw camping. Deze dag is toch een feestje en elke deelnemer draagt hier aan bij. Voorbeelden van initiatieven tijdens de Open Camping Dag 2023 zijn: een versierde entree, een BBQ, een speurtocht op de camping, marshmallows bij de vuurring, of gewoon een warm ontvangst met een lekkere versnapering voor de bezoekers.

 

Terug naar overzicht