Nieuw: HISWA BoatPort - de vertrouwde thuishaven voor jouw bootadvertenties!

24 april 2024

Wil jij je bootadvertenties eenvoudig kunnen invoeren en je bootdata niet meer onderbrengen bij een commerciële aanbieder? En wil je meer grip hebben op je advertentiekosten? Dan is het nieuwe HISWA BoatPort de CMS oplossing die je zoekt. En door je eigen brancheorganisatie gedragen!

 

HISWA BoatPort biedt voor jou als HISWA-RECRON lid de mogelijkheid om je (nieuwe of gebruikte) boten via dit CMS platform eenvoudig in te voeren en te exporteren. Automatisch naar je eigen website, maar ook naar websites van derden. En natuurlijk gratis naar dé watersportportal hiswa.nl en het Engelstalige hiswa.nl/en. Een unieke mogelijkheid waarbij jij eigenaar van je data blijft en het beheer ervan binnen je eigen brancheorganisatie is veiliggesteld. Dat biedt zekerheid en continuïteit voor de lange termijn, strategisch van belang en ter voorkoming van plotselinge prijsstijgingen. En hoe meer leden meedoen, hoe lager de kosten.

Meer weten en een beeld krijgen van de mogelijkheden en kosten? Kom dan op 14 mei naar het Van der Valk Hilversum - De Witte Bergen, Rijksweg 2, Laren (NH) (langs de A1).  Inloop 14.45 en start om 15.00 uur. Graag van tevoren aanmelden via deze link.

Terug naar overzicht