Wateroverlast in Zuid-Nederland (m.n. Limburg)

Laatste update: 24/08/2021

Melden schade en aanvragen schadevergoeding waterschade

Inmiddels is op de website van RVO Nederland een pagina geopend met nadere informatie over mogelijke vergoeding van de waterschade als gevolg van de overstromingen in juli 2021. Op di...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: overstroming zuid-limurg rivierenland watersnood wateroverlast ramp schadevergoeding bij ramp ontruiming