Wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties)

Laatste update: 14/04/2022

De wet DBA (Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties) gaat over de aard van de arbeidsrelatie tussen een zzp’er en een opdrachtgever.

De wet DBA is bedoeld om schijnzelfstandigheid aan te pakken. Er is sprake van schijnzelfstandigheid als een opdrachtgever structureel werkzaamheden laat uitvoeren door een zzp-er, waarbij de zzp-er de werkzaamheden eigenlijk gewoon uitvoer...

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: DBA Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties zzp arbeidsrelatie