Cao Dagrecreatie 2024

Laatste update: 07/03/2024

De Cao Dagrecreatie is bestemd voor bedrijven die lid zijn van HISWA-RECRON én die hebben aangegeven deze cao in hun onderneming toe te passen.

De Cao Dagrecreatie is in 2024 ongewijzigd voortgezet en kent weer een looptijd van één jaar. De salarissen worden echter verhoogd op basis van de afspraken die in de Cao Recreatie zijn gemaakt.

Salarisverhoging in p...

Lid van de HISWA-RECRON Businessclub? Dan kun je hier inloggen en toegang krijgen tot de artikelen van de kennisbank.

Tags: cao cao dagrecreatie