Wateroverlast in Zuid-Nederland (m.n. Limburg)

Laatste update: 30/07/2021

Extra nieuwsbrieven

In deze nieuwsbrieven vinden jullie de belangrijkste informatie over de wateroverlast en hoe we jullie hierbij kunnen ondersteunen.

Log in om verder te lezen of de bestanden te downloaden

Deze content is alleen beschikbaar voor HISWA-RECRON leden. Ben je nog geen lid? Bekijk alle voordelen van een HISWA-RECRON lidmaatschap of meld je direct aan!

Voormalige HISWA-leden kunnen inloggen via Mijn Hiswa.

Inloggen Recron leden Inloggen voormalige HISWA-leden

Tags: overstroming zuid-limurg rivierenland watersnood wateroverlast ramp schadevergoeding bij ramp ontruiming