Leisure en Recreatie

50 jaar RECRON!

RECRON vierde donderdag 13 juni haar 50-jarig bestaan

Donderdag 13 juni was een bijzonder feestelijke dag; RECRON vierde haar 50-jarig bestaan. De Efteling was het sprookjesachtige decor.

De dag begon met een korte ALV, waar o.a. vier nieuwe Leden van Verdienste werden benoemd: Edwin Bomers (Marveld Recreatie), Jan Hagedoorn (Beerze Bulten), Pim Meijkamp (Delftse Hout) en Toon Weijenborg (Camping Zeeburg). Lees ook het nieuwsbericht hierover.

Na de lunch startten de feestelijkheden. Een indrukwekkende speech van voorzitter Cees Slager (download de PDF) bracht ons naar een interessant stukje geschiedenis verwoord door Herman Pleij, hoogleraar en spreker op het gebied van cultuurhistorie.

Deze dag is mede mogelijk gemaakt door: Wecovi Service, Bengas, Wildkamp en Alfa Accountants

Heden, verleden en toekomst

Vervolgens kreeg de eerste voorzitter van RECRON, Gerben Baaij (90), het jubileumboekje ‘RECRON 50 jaar’ aangeboden uit handen van Cees Slager. Het ruim 250-kopige publiek nam daarna een kijkje in de toekomst, met futuroloog Peter van der Wel. Hij nam ons mee naar 2030. Lees meer over de presentatie op de site van Peter van der Wel.

Hierna gingen we terug naar het heden en presenteerde Geert Dijks door middel van een kort filmpje de nieuwe gezamenlijke website www.hiswarecron.nl.

Onder de schitterende sterrenhemel van het Fata Morgana Paleis genoten we van een drankje en hapje onder begeleiding van de enthousiaste dj Robert Pouwels. Overdag was er tijd tussendoor om te genieten van een wervelende watershow en spectaculaire attracties.

RECRON kijkt terug op een geslaagde en bijzonder feestelijke dag!

Meer over 50 jaar...

Meer over 50 jaar RECRON