Agenda

RECRON ALV

26 november 2019

De RECRON ALV vindt plaats tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg tussen 13.00 en 15.00 uur. Vanaf 12.30 staat de koffie en thee met wat lekkers klaar in vergaderzaal 1 (trap op in Hal 3 naar eerste etage).

Op dinsdag 26 november 2019 organiseert RECRON een ALV op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Nu alle juridische en wettelijke zaken zijn afgehandeld, wordt in deze ALV de finale klap op het fusievoorstel gegeven. De fusie leidt tot een invloedrijke ondernemersvereniging met meer lobbykracht in Den Haag, in provincies en in gemeenten door een team met nog meer expertise en specialisaties. Door de fusie fungeert er zo dadelijk een dicht provinciaal netwerk met acht regiomanagers. HISWA- RECRON zal in 2020 verder investeren in de versterking van de dienstverlening voor de leden. De belangbehartiging voor onze leden (met kwaliteit en menskracht) is immers de kernactiviteit van HISWA-RECRON.

Tijdens de ALV staan verder een aantal lobby-onderwerpen op het programma, waaronder de stand van zaken rondom Videma. Ook zal er één Lid van Verdienste benoemd worden.  We nemen  afscheid van het RECRON-bestuur dat de laatste periode veel werk heeft verzet om de fusie tot een succes te maken. Vanaf januari zal een nieuw HISWA-RECRON bestuur aan de slag gaan.

De stukken (alleen voor leden, dus inloggen) zijn te vinden in de Kennisbank

De vergadering start om 13.00 uur en duurt tot uiterlijk 15 uur. U kunt vanaf 12.30 uur inlopen.
 Via deze link kunt u zich aanmelden voor ALV.

Voor en na de ALV heeft u volop tijd de beurs te bezoeken, er zijn ook die dag diverse interessante kennissiessies door de RECRON Kennispartners georganiseerd. U dient zich wel tevoren te registren bij de Recreatie Vakbeurs. Dat kan met registratiecode:  61951329 via deze aanmeldlink. (Komt u alleen voor de ALV, dan nog is het noodzakelijk om u van tevoren te registeren bij de Recreatie Vakbeurs.) 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine publicaties

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.