Agenda

2020-11-26 12:04:00

Algemene Ledenvergadering van HISWA-RECRON

26 november 2020

De HISWA-RECRON Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op 26 november 2020, vanaf 15.30 uur

HISWA-RECRON maakte sinds begin dit jaar als nieuwe organisatie een vliegende start. Naast alle ontwikkelingen rondom de coronacrisis zouden we bijna vergeten dat de gewone verenigingszaken doorlopen.

Op donderdag 26 november vanaf 15:30 uur vindt vanuit de Malietoren in Den Haag de allereerste Algemene Ledenvergadering van HISWA-RECRON plaats, online dit keer.  

Tijdens deze ALV staat onder andere de prognose 2020 en vaststelling van de begroting voor 2021 op de agenda. We presenteren een aantal opvallende resultaten van de nieuwe fusieorganisatie en geven een doorkijk naar komend jaar.

Speciale gast
Een speciale gast is Jacco Vonhof, voorzitter van MKB Nederland. Hij neemt de HISWA-RECRON-leden mee in de activiteiten die MKB Nederland en VNO-NCW met en voor HISWA-RECRON uitvoeren in politiek Den Haag.  

Agenda en vergaderstukken
De agenda en de vergaderstukken zijn te vinden in onze kennisbank en alleen toegankelijk voor leden (na inloggen). De agenda is daar nu al te vinden, de vergaderstukken worden uiterlijk 19 november toegevoegd. 

Aanmelden
Aanmelden kan hier (alleen voor leden). 

 

 

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.