Agenda

2020-10-01 15:00:00

Mini workshop Circulair ondernemen (online)

1 oktober 2020

HISWA-RECRON en Circo organiseren gezamenlijk een mini-workshop Circular Ondernemen.Tijdens deze mini-workshop kun je kennismaken met de Circo workshop die in november speciaal voor recreatie-,watersport- en jachtbouwbedrijven wordt georganiseerd.

Deze workshop is geschikt voor ondernemers die van plan zijn hun producten en diensten circulair te willen maken en die van elkaar willen leren.

 

 

Deze mini-workshop is een introductie op de 3-daagse workshop.Tijdens deze mini-workshop wordt uitgelegd wat de 3-daagse workshop (deels online) inhoudt en wat het je oplevert. Ondernemers die deze 3-daagse workshop al eerder hebben gedaan, vertellen hun ervaringen en hoe zij dit in de praktijk hebben toegepast.

Programma

  • 15.00 uur - intro
  • 15.10 uur - ondernemer aan het woord over zijn/haar ervaringen met de Circo Track
  • 15.25 uur - vragenronde
  • 15.35 uur - demo
  • 15.45 uur - napraten over de kansen/uitdagingen

Interesse? Meld je aan

Spreekt het je aan om kennis te maken met deze Circo workshop, maar wil je nog iets meer weten en horen van ondernemers die de workshop al hebben gevolgd? Dan kun je deelnemen aan deze online mini-workshop op donderdag 1 oktober 2020, van 15.00-16.45 uur.
Stuur een mail naar: s.vantielraden@hiswarecron.nl (deelname is gratis voor HISWA-RECRON-leden).

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.