Agenda

2020-10-01 15:00:00

Mini workshop circulair ondernemen (online)

1 oktober 2020

Verhoog je bedrijfsresultaat door circulair ondernemen.

Kun je met circulair ondernemen je bedrijfsresultaat verhogen en/of meer winst maken? Wat is de toegevoegde waarde van circulair ondernemen voor jouw bedrijf? Ben jij van plan om jouw producten en diensten circulair te maken en wil je er achter komen welke kansen dit biedt voor jouw bedrijf? Meld je aan voor de gratis kennismakingsworkshop op 1 oktober a.s.

 

In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd en gaan producten langer mee, ze worden slim hergebruikt en gerecycled. Het doel van circulair ondernemen is producten zo te ontwerpen, te maken en te gebruiken dat er geen of nauwelijks sprake is van afval. Geen uitputting van eindige grondstofvoorraden, maar reststoffen worden volledig opnieuw ingezet. Dit vraagt om een nieuwe aanpak in ontwerpen en ondernemen.

Ook recreatie-, watersport- en jachtbouwbedrijven moeten duurzamer ondernemen en kunnen hun producten/diensten circulair maken.

Daarom organiseert HISWA-RECRON samen met CIRCO - speciaal voor recreatie-, watersport- en jachtbouwbedrijven - een workshopprogramma verdeeld over 3 dagen (deels online) in november/december a.s. Voorafgaand aan deze 3-daagse workshop, kun je kennismaken en beoordelen  of deze workshop iets voor jou is. Dit kan door vrijblijvend deel te nemen aan de kennismakings-/mini-workshop 1 oktober a.s.

Tijdens deze mini-workshop wordt uitgelegd wat de 3-daagse workshop (deels online) inhoudt en wat het je oplevert. Recreatie- en watersportondernemers die deze 3-daagse workshop al eerder hebben gedaan, vertellen hun ervaringen en hoe zij dit in de praktijk hebben toegepast.

Ook TOP Suppliers zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop. Juist als je in de bouw van sport- en recreatievaartuigen zit, speeltoestellen, stacaravans, chaletbouw, grootkeukenapparatuur, sanitair, etc. is er op circulair gebied een hoop te winnen.

Online mini-workshop
Verhoog je bedrijfsresultaat met circulair ondernemen in de recreatie, watersport en jachtbouw.

Programma

  • 15.00 uur - intro
  • 15.10 uur - ondernemer(s) aan het woord over zijn/haar ervaringen met de Circo Track
  • 15.25 uur - vragenronde
  • 15.35 uur - demo
  • 15.45 uur - napraten over de kansen/uitdagingen

Datum en tijdstip
Donderdag 1 oktober 2020 | 15.00 uur – 16.00 uur.

Kosten
Gratis voor HISWA-RECRON-leden. De online workshop wordt éénmalig gehouden via Microsoft teams. Terugkijken is niet mogelijk.

Aanmelden
Stuur een mail naar: Suzanne van Tielraden | s.vantielraden@hiswarecron.nl

Na je aanmelding, ontvang je een bevestigingslink om deel te nemen aan deze kennismakingsworkshop.

 

Meer informatie over de 3-daagse workshop vind je hier

Terug naar overzicht

Recreactie en HISWA magazine

Recreactie is hét vakblad voor de leisure- en recreatieondernemer en HISWA Magazine is hét vakblad voor de watersportindustrie. Lees meer over deze vakbladen en de mogelijkheden om te adverteren.