2021-09-13 16:23:30

Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2021/2022 gestart

13 september 2021

Om studenten op te leiden tot vakbekwame recreatiemedewerkers is ervaring vanuit de praktijk noodzakelijk. Leerlingen leren het vak pas in de praktijk en daar is goede begeleiding voor nodig. Een praktijkopleider speelt een essentiële rol binnen de ontwikkeling van een student. Daarom wordt de Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie 2021/2022 georganiseerd.
 

Een praktijkopleider kan door een ieder worden voordragen die aan de gestelde criteria voldoet. De vakjury Verkiezing Leerbedrijf Recreatie zal uit alle voorgedragen kandidaten de winnaar kiezen. Op dinsdag 7 december 2021 tijdens De Dag van de Recreatiemedewerker zal de winnaar bekend worden gemaakt.


Jury en aanmelden
De vakjury bestaat uit Johan Bijlsma (FNV Recreatie), Alwin Mulder (S-BB), Peter Verhaaf (Camping Julianahoeve), Herbert van Oord (HISWA-RECRON), Margreet Toonen (De Rooi Pannen) en Elmi Brouwers (Recreatiepark TerSpegelt, winnaar 2018 Leerbedrijf Recreatie). Via de website van FNV Recreatie kunnen praktijkopleiders voor deze verkiezing worden aangedragen.


FNV Recreatie voert dit project uit naam van Sociaal Fonds Recreatie uit in samenwerking met alle sociale partners.

Terug naar overzicht