2021-12-02 15:50:57

Vice-voorzitter Cees Slager benoemd tot Erelid HISWA-RECRON

2 december 2021

Op 2 december is tijdens de Algemene Ledenvergadering van HISWA-RECRON, ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie, vice-voorzitter Cees Slager benoemd tot Erelid.

Slager is directeur/eigenaar van de Molecaten Groep waaronder een aantal vakantieparken vallen. Hij is recreatieondernemer in hart en nieren en in die hoedanigheid al lang lid van RECRON. Vanwege zijn grote juridische kennis speelde hij een belangrijke rol bij de totstandkoming van de algemene voorwaarden in 2011. Zijn grote betrokkenheid en onaflatende inzet voor RECRON (nu HISWA-RECRON) wordt enorm gewaardeerd. Tijdens de roerige reorganisatiejaren 2017-2018 nam hij het voortouw en loodste de leden én medewerkers van RECRON door deze zware periode heen. De bestuurlijk leiding van de organisatie kwam in zijn handen. Bij zijn aantreden gaf hij leden en medewerkers het volste vertrouwen dat hij RECRON naar de volgende fase zou loodsen, door het uitzetten van de koers om met HISWA Vereniging te fuseren. Zijn plan slaagde: de fusie was op 1 januari 2020 een feit en Slager werd vice-voorzitter van HISWA-RECRON.

 

HISWA-RECRON is Cees Slager zeer erkentelijk voor alle tijd en energie die hij continu en zeker de laatste vier jaren in de brancheorganisatie heeft gestoken. Met zijn benoeming tot erelid treedt hij toe tot het illustere gezelschap van ereleden: oprichters en bestuurders die van grote invloed zijn geweest.

Slager treedt af per 31 december 2021.

Terug naar overzicht