2022-07-12 14:21:00

Verkiezingen Recreatie 2022/2023 zijn van start gegaan!

12 juli 2022

Dit jaar worden er weer verschillende verkiezingen gehouden in de recreatie. Wie is het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de leukste collega. De verkiezingen worden georganiseerd door FNV Recreatie, uit naam van Stichting Sociaal Fonds Recreatie (Kikk Recreatie), in samenwerking met sociale partners HISWA-RECRON en CNV Vakmensen.

Verkiezing Beste Praktijkopleider Recreatie

Praktijkopleiders zijn onmisbaar in onze branche en een voorbeeld voor toekomstige medewerkers. Een goede praktijkopleider geeft met aandacht en zorg het vak door aan de volgende generatie. Het is belangrijk dat de praktijkopleider hier dan ook de tijd en ruimte voor krijgt. Het is meer dan het afstrepen van een takenlijst. Hoe mooi is het als een stagiaire terugkijkt op zijn carrière en zich die ene praktijkbegeleider herinnert.

Ken jij een praktijkopleider die alles in het werk stelt om studenten het beste uit zichzelf te laten halen? 
Meld deze dan aan voor de verkiezing van de Beste Praktijkopleider Recreatie 2022/2023!
 

Verkiezing Leerbedrijf Recreatie

Met de verkiezing 'Leerbedrijf Recreatie' kunnen ambitieuze praktijkbegeleiders en ondernemers uit het hele land hun talent tonen. Hiermee laat je zien dat je een voorbeeld bent van goede praktijkbegeleiding in de branche én zet je het bedrijf in de spotlights bij (toekomstige) medewerkers.

De winnaar krijgt de titel ‘Leerbedrijf Recreatie 2022/2023’, een trofee, een certificaat, een ingelijste foto van het bedrijf en een plek in de jury voor de volgende verkiezingen. En het beste leerbedrijf wint daarnaast 500 euro! voor een bedrijfsuitje.

Heb jij als docent, stagebegeleider, leerling/stagiair of branchevertegenwoordiger een bijzondere ervaring met een leerbedrijf? 
Laat dan nu de waardering voor dit leerbedrijf blijken en draag het bedrijf voor als Leerbedrijf Recreatie 2022/2023. 

 

Verkiezing Beste Collega Recreatie

Er wordt hard gewerkt door alle recreatiemedewerkers. Jullie mogen ook wel eens aan jezelf en je collega's denken. Daarom organiseren we de wedstrijd 'Jouw leukste collega'! De winnaar krijgt de titel ‘Leukste colllega Recreatie 2022/2023’, een trofee en een cheque voor een dinerarrangement. Maar het gaat natuurlijk ook om de eer! Met deze titel laat je zien dat je goud waard bent als leukste collega in de recreatie. 

Heb jij nou zo een collega waarvan je denkt die is het echt allerleukste? 
Meld hem of haar dan nu aan als 'Jouw leukste collega 2022/2023' en maak samen kans op het dinerarrangement.

 

De winnaars worden bekend gemaakt op 6 december 2022 tijdens de Dag van de Recreatiemedewerker in Burgers Zoo.

 

Terug naar overzicht