2022-07-18 11:38:19

Vacature Medewerker Ledenadministratie (m/v) bij HISWA-RECRON

18 juli 2022

Ter versterking van het team is HISWA-RECRON op zoek naar een medewerker ledenadministratie voor 24-32 uur in Leusden.

Wat ga je doen?

Je bent hoofdzakelijk werkzaam voor de ledenadministratie en draagt zorg voor de administratieve verwerking van gegevens van nieuwe leden, mutaties van leden en relaties, beantwoorden telefoon en e-mail, etc. Je bent medeverantwoordelijk voor de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de ledenadministratie, zowel voor de gegevens als voor de financiële administratie daarbij. Daarnaast ondersteun je de financiële administratie.

 

Wat vragen wij van jou?

De belangrijkste competenties voor deze veelzijdige functie zijn plannen, organiseren en monitoren. Je bent flexibel, zelfstandig en servicegericht. Verder beschik je over:
• minimaal Mbo denk- en werkniveau;
• minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
• affiniteit met financiële administratie;
• kennis van en ervaring met Excel en AFAS is een pré;
• beheersing van de Nederlandse (goed) en Engelse (redelijk) taal;
• communicatieve vaardigheden.

 

Wat bieden wij?

HISWA-RECRON biedt een zeer gevarieerde functie met goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling. Zoek je een inspirerende en afwisselende werkomgeving in een organisatie van professionals? Reageer dan nu.
Je kunt informatie opvragen en/of solliciteren met motivtie en c.v. bij Anneloes Bos, Directieassistent/Office manager, via e-mail a.bos@hiswarecron.nl.

 

HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor bedrijven in de watersport en recreatie. Bedrijven die te maken hebben met ontwikkelingen in de markt, de maatschappij en de internationale, landelijke, provinciale en gemeentelijke politiek. Het behartigen van de belangen van deze bedrijven komt samen bij HISWA-RECRON. We tellen 2.500 aangesloten ondernemers en op ons kantoor in Leusden werken 30 professionals. We zijn een kenniscentrum voor ondernemers, overheid en onderwijs in de sector.

 

Heb je interesse in andere vacatures?

 

Terug naar overzicht