2022-07-27 13:31:06

Nieuw seizoen Welkom op het water voorjaar 2023 op SBS6

27 juli 2022

Op basis van het succes van seizoen 1 is er in overleg met Talpa en HISWA-RECRON besloten dat er een definitief een tweede seizoen komt van Welkom op het Water op SBS6! Presentatoren Rick Noorlander en Laurien Verstraten gaan in gesprek met verschillende watersporters, ondernemers in de watersport, ze bezoeken de mooiste jachthavens, recreatie- en vaargebieden en gaan dieper in op werken in de watersport.  
 

De eerste participanten uit seizoen 1 hebben zich reeds aangemeld. Ook jouw bedrijf, boot, product of regio kan een plek krijgen in dit programma. Er wordt een item gereserveerd in de televisie-uitzending, je ontvangt een social snack om de uitzending aan te kondigen binnen je sociale netwerk en ontvangt na afloop het videomateriaal rechtenvrij voor eigen gebruik als bedrijfsfilm. Er worden enkel manuren berekend voor de redactie, cameraploeg en montage. Je wordt als ondernemer, binnen het traject naar de uitzending toe, volledig begeleid.

Voor leden van HISWA-RECRON is er een Welkom op het Water instap pakket of Premium pakket. De cameraploeg zal ook aanwezig zijn tijdens de HISWA te water. Beslis in augustus om mee te doen? Dan krijg je een opname op de HISWA te water of een billboard campagne er gratis bij.

Ben je enthousiast en wil je meer info? Neem dan contact op met presentator en eindredacteur Rick Noorlander via r.noorlander@welkomophetwater.tv of 06 25 14 61 00. Je kunt ook contact opnemen met Rianne Hartog, projectleider Welkom op het water, via r.hartog@hiswarecron.nl.

 

Terug naar overzicht