2022-08-10 13:29:42

HISWA pakt groots uit op HISWA te water

10 augustus 2022

De stand van HISWA op de HISWA te water wordt dit jaar de blikvanger van de beurs. Alles draait op de beurs – van 31 augustus tot en met 4 september in Bataviahaven Lelystad – om werken en leren in de jachtbouw en watersport. Iedereen die werk of personeel zoekt, kan terecht in de stand op de kade: KB106.

In de stand – een omgebouwde container – zijn alle actuele vacatures van aangesloten leden en die op www.hiswa.nl/vacatures staan, inzichtelijk via een grote vacaturewand. Bezoekers kunnen vervolgens bij interesse direct in contact komen met het bedrijf indien het bedrijf exposant is. Als het bedrijf geen exposant is, kan via een QR-code op de vacature snel en eenvoudig gesolliciteerd worden.

Daarnaast draait er op een groot scherm een promotiefilm die laat zien hoe fantastisch het is om te werken in de jachtbouw en welke beroepen en kansen er zijn in de sector. Uiteraard zijn de specialisten van HISWA-RECRON alle dagen aanwezig om vragen te beantwoorden, van zowel bezoekers als van exposanten en leden.

 

Gratis vacatures plaatsen

Uit de sector zijn continu geluiden te horen: we hebben zoveel werk, maar we kunnen geen mensen krijgen. HISWA-RECRON helpt graag bij de zoektocht naar goed personeel. Daarom is er een goed bekeken vacaturebank op hiswa.nl beschikbaar. Alle leden van HISWA-RECRON kunnen hier gratis hun vacatures plaatsen. Dat gaat snel en eenvoudig door in te loggen op www.mijnhiswarecron.nl en te klikken op Mijn Vacatures – Vacature toevoegen. Aan alle leden wordt opgeroepen om hun vacatures zo snel mogelijk te uploaden. Alle vacatures die tot en met 31 augustus zijn geüpload, worden ook in de stand getoond: fraaie extra exposure.

Terug naar overzicht