2022-09-06 09:15:19

HISWA-RECRON en Stratech kiezen voor een duurzame samenwerking

6 september 2022

Stratech en HISWA-RECRON hebben de handtekening gezet onder het samenwerkingscontract HISWA-RECRON Partner in Business. Stratech was al een betrokken kennispartner van HISWA-RECRON en met dit Partner in Business-contract wordt de samenwerking verder verstevigd en gecontinueerd.

“Stratech is al enige jaren een innovatieve kennispartner van HISWA-RECRON en daar zijn we super blij mee. Zij ontzorgen de recreatieondernemers door het bieden van de juiste ondersteuning en automatisering van alle bedrijfsprocessen, zoals reserverings- en boekingssystemen. Mede door het monitoren van de markt, het signaleren van ontwikkelingen en het leveren van de benchmarkgegevens bekleden zij een belangrijke en specialistische rol in de recreatiebranche en voor onze vereniging”, aldus Jeffrey Belt – Hoofd afdeling Leisure & Recreatie bij HISWA-RECRON.

"Wij willen meer dan alleen softwareleverancier zijn voor onze klanten. Met onze jarenlange kennis in de recreatiebranche weten wij als geen ander wat er speelt bij recreatiebedrijven en waar hun behoeftes liggen. We staan midden in de markt en zorgen sámen met onze klanten en partners voor meer succes voor de recreatieondernemer. Om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen streven we altijd langdurige relaties aan, zo ook met de HISWA-RECRON. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de recreatiebranche naar een nóg hoger niveau kunnen brengen", aldus Mark Gerrits – Business Manager Recreatie van Stratech.

Klik hier voor meer informatie over de HISWA-RECRON Partners in business.

Terug naar overzicht