2022-10-05 11:20:35

Oproep aan HISWA-RECRON Business Club leden voor HISWA-RECRON Gids 2023

5 oktober 2022

Dit is een speciale oproep voor alle HISWA-RECRON Business Club leden. De nieuwe HISWA-RECRON Gids komt eraan. Dé gids voor, van en door alle recreatie en watersportbedrijven van Nederland. Deze HISWA-RECRON Gids biedt jou de mogelijkheid om met nog meer potentiële klanten in contact te komen. De gids voor 2023 verschijnt eind december 2022, in een oplage van 3.500 exemplaren en wordt verzonden naar alle HISWA-RECRON-leden. Het is hét naslagwerk voor ondernemers in de watersport en recreatie. Daarnaast gebruikt HISWA-RECRON de gids bij contacten met gemeentelijke en provinciale overheden, op beurzen, voor nieuwe leden, en allerlei andere promotionele doeleinden.
 

Leden van HISWA-RECRON: uw doelgroep
De leden van HISWA-RECRON zijn ondernemers van diverse grotere en middelgrote bedrijven in de watersport en recreatie. Denk hierbij aan jachtbouwers, jachthavens, zeilscholen, importeurs, watersportwinkels, bootverhuurders en jachtmakelaars. Maar ook camping- en bungalowparken, zwembaden, sauna’s en thermen, dagattracties en bedrijven voor buitensport.

Wil je snel en gemakkelijk gevonden worden door de leden van de HISWA-RECRON? Zorg dan dat je met jouw bedrijf in het achterste gedeelte van de gids komt te staan met een vermelding. Zie voor voorbeelden vanaf pagina 54 in de HISWA-RECRON Gids 2022.

Het enige dat je moet doen, is het inschrijfformulier invullen. Dit kan op basis van een GRATIS vermelding maar ook zijn er mogelijkheden om extra op te vallen. Geef op het formulier ook aan onder welke rubriek jouw bedrijf valt. Dan weet je zeker dat je goed vermeld komt te staan in deze gids. Doe dat wel zo snel mogelijk en uiterlijk vrijdag 14 oktober a.s.!

Wilt u uw bedrijf en producten of diensten extra promoten in de HISWA-RECRON Gids? Ook dat kan! Met een advertentie of bedrijfsprofiel valt u nog meer op. Neem in dat geval contact op met Martijn Penning, advertentieverkoper voor HISWA Magazine, Recreactie en de HISWA-RECRON Gids via martijn@dock35media.nl of 0314 355 826

Lees Verder button graag naar Link: www.dock35media.nl/gids of rechstreeks naar het forumilier via: https://forms.gle/B7G5p5odTrof8LMp8

Terug naar overzicht