2022-10-19 11:42:09

Nieuwe versie van het leerplatform RecreatieHero live!

19 oktober 2022

Afgelopen maanden is er vanuitRecreatieHero hard gewerkt aan het nieuwe leerplatform. Met als resultaat dat deze nu beschikbaar inclusief de officiële RecreatieHero App! Wat is er nieuw?

 

Gebruikersvriendelijker
Het nieuwe leerplatform is gebruiksvriendelijker voor zowel de beheerder als de medewerkers. De medewerkers bevinden zich in een soort van “Netflix” achtige leeromgeving wat het aantrekkelijker maakt om trainingen op te starten en af te ronden.
 

Uitdagender
De leeromgeving daagt de medewerkers meer uit! Zo kan de medewerker “learning streaks” behalen door regelmatig in te loggen. Ook is er een onderlinge competitie “ranking” tussen jouw en je collega’s.
 

Verbeterde gebruikersbeheer
Het toevoegen en verwijderen van gebruikers is nu geïntrigeerd naar één systeem. Dit maakt het vele malen makkelijker en overzichtelijker om als bedrijf je gebruikers te beheren.
 

Meer inzicht
Meer inzicht in gebruik en populariteit van trainingen! Waar je in vorige platform alleen inzicht had in de voortgang heb je nu ook inzicht in het aan gestarte trainingen per week / maand / kwartaal, aantal inlogs per week / maand / kwartaal en populaire trainingen binnen jou bedrijf.


Download de App
De Recreatie Hero Academy is nu ook voor zowel beheerders als medewerkers te downloaden in de Google Play en App Store. Deze werkt naadloos samen met de web versie.

 

 

Terug naar overzicht