2022-11-01 15:38:55

Jury Opleidingsbedrijf van het jaar 2022 bezoekt genomineerde bedrijven

1 november 2022

Woensdag 26 oktober bezocht de jury “Leerbedrijf van het Jaar” drie genomineerde bedrijven voor de verkiezing “Opleidingsbedrijf van het Jaar 2022” voor de Recreatie, het gaat om Vakantiepark Molenwaard in Ottoland, Camping Geversduin in Castricum en Landal Sluftervallei in De Cocksdorp.
 

De jury, waaronder Herbert van Oord van HISWA-RECRON, voerde intensieve gesprekken met vertegenwoordigers uit de drie bedrijven over het opleiden van studenten: Waarom leid je op? Hoe leid je op? Wat is het resultaat van je inspanningen? Hoe borg je het opleiden in je bedrijf en welke extra activiteiten voer je uit? Aan het einde van de dag had de jury een goed beeld van de drie genomineerde bedrijven. De bedrijven verschillen sterk van elkaar. Elk bedrijf heeft een eigen aanpak met sterke- en minder sterke punten. Maar, er zijn ook overeenkomsten tussen de bedrijven.

De jury gaat zich de komende tijd beraadslagen: Welk bedrijf kan voorbeeldbedrijf zijn voor opleiden in de branche? Op 6 december maakt de jury de uitslag bekend tijdens een conferentie over de Arbeidsmarkt in Burgers Zoo in Arnhem. HISWA-RECRON leden ontvangen hiervoor een uitnodiging.
Reserveer deze datum alvast in je agenda!

FNV organiseert deze verkiezing in opdracht van het Sociaal Fonds Recreatie namens de sociale partners: FNV, CNV en HISWA-RECRON.

Aan de jury nemen dit jaar deel:
- Johan Bijlsma, FNV;
- Herbert van Oord, HISWA-RECRON;
- Peter Verhaaf, Camping Julianahoeve;
- Denise van de Maat, t Mölke;
- Alwin Mulder, SBB.

Terug naar overzicht