2022-11-02 11:09:46

Inschrijven kan nog: jachtbouwsymposium en jachthavensymposium

2 november 2022

Je kunt nog inschrijven voor twee ‘must visits’: het HISWA Jachthavensymposium op donderdagmiddag 17 november en het International HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction op maandag 14 en dinsdag 15 november. Beide symposia vinden plaats tijdens de METSTRADE Show in Amsterdam RAI.

Het jachtbouwsymposium staat in het teken van de energietransitie. Toonaangevende sprekers belichten de mogelijkheden die verschillende energiedragers bieden aan jachtontwerpers en jachtbouwers. Michaël Steenhoff, manager jachtbouw bij HISWA-RECRON: “Er is een afwisselend programma waarbij zowel wetenschappelijke als toegepaste kennis wordt gedeeld. Iedereen zoekt op dit moment naar oplossingen voor de energieproblematiek. Dit symposium geeft een goed overzicht hiervan en biedt een blik naar de toekomst. Denk aan presentaties over alternatieve brandstoffen, windvoortstuwing en ontwikkelingen richting nul uitstoot.”

Het jachthavensymposium?draait dit jaar om ondermijning en verzekerbaarheid. Paul de Groot, manager waterrecreatie bij HISWA-RECRON: “We gaan in op vragen als: hoe crimineel is jouw jachthaven? En weet je wat er allemaal gebeurt op je jachthaven? ?Hoe kun je er voor zorgen dat je jachthaven goed verzekerd blijft?” Verder wordt er een update gegeven over actuele dossiers in de watersport zoals de waterplantenproblematiek.

Inschrijven International HISWA Symposium on Yacht Design and Yacht Construction: www.hiswasymposium.com/registration

Inschrijven HISWA Jachthavensymposium: www.hiswarecron.nl/deelnameformulier-jachthaven-symposium

Terug naar overzicht