2022-12-02 12:09:00

Cees Slager ontvangt de ASCI Personality Award

2 december 2022

Cees Slager ontving - tijdens de HISWA-RECRON Algemene Ledenvergadering - de Personality Award uit handen van ACSI-CEO Ramon van Reine. Hij ontving de prijs voor zijn bijdrage aan de campingbranche en in het bijzonder aan RECRON. 

Cees Slager is directeur/eigenaar van de Molecaten Groep, waaronder een aantal vakantieparken vallen. Maar bovenal is hij recreatieondernemer in hart en nieren en in die hoedanigheid al decennia lid van RECRON. Ook op internationaal niveau is hij actief voor de toeristisch-recreatieve sector, bijvoorbeeld als adviseur voor verschillende EU-commissies. 

Tijdens de roerige reorganisatiejaren 2017 en 2018 nam hij het voortouw en loodste hij leden én medewerkers van RECRON door deze zware periode heen. De bestuurlijke leiding van de organisatie kwam in zijn handen en al bij zijn aantreden zorgde hij voor vertrouwen bij leden en medewerkers door een plan te presenteren waarmee hij RECRON naar een volgende fase zou loodsen. Daarbij werd een koers ingezet om te fuseren met HISWA Vereniging. Dit plan slaagde en op 1 januari werd de fusie een feit. Slager zelf werd vice-voorzitter van HISWA-RECRON. Zijn grote betrokkenheid en niet-aflatende inzet voor RECRON (nu HISWA-RECRON) worden enorm gewaardeerd. Het winnen van deze prijs is dan ook zeer verdiend.

Namens het team van ACSI de felicitaties voor Cees Slager!

Terug naar overzicht