2022-12-14 15:33:34

Digitalisering? Pak het op met studenten van Saxion en Aventus!

14 december 2022

Kan jouw onderneming, in Gelderland of Overijssel, wel wat hulp gebruiken bij digitalisering? Of wil je je oriënteren op de mogelijkheden voor digitalisering in jouw bedrijf, bedrijfsprocessen, producten of diensten? Het team van de Digitale Werkplaats Cleantech+ van Hogeschool Saxion en MBO Aventus helpt je graag! Zo brengen ze hun opgedane kennis in de praktijk om ondernemersvragen te beantwoorden.

In deze tijd kan je de bedrijfsvoering niet meer zonder digitale middelen uitvoeren. Juist voor mkb-bedrijven liggen er kansen om samen te werken met studenten. De werkplaats helpt graag bij opdrachten op het gebied van digitale marketing, proces innovatie, cyber security en e-strategy. De studenten worden begeleid door het team van DWC+, docenten en begeleiders van hogeschool Saxion en Aventus. Het kan bijvoorbeeld gaan om digitale innovatie, online vindbaarheid en het verbeteren van de cyber veiligheid.

 

Aanmelden voor een kennismaking

Je kan je via de website aanmelden voor een kennismaking met de Digitale Werkplaats Cleantech Regio+. Na aanmelding bekijken we per ondernemer welke studenten en welk programma het beste bij jouw opdracht past. Deelname aan een traject van de Digitale Werkplaats Cleantech Regio+ betekent dat je samen met jonge professionals tot nieuwe, innovatieve ideeën komt. Hoe leuk is dat!

Tot en met februari 2023 is er sprake van een pilot. Tijdens de pilot versterken we onze nulmeting en werkpakketten in samenwerking met deelnemende MKB’ers.

 

Over de Digitale Werkplaats Cleantech Regio+

De Digitale Werkplaats Cleantech Regio+ is een initiatief van Hogeschool Saxion en Aventus MBO in samenwerking met de Provincies Gelderland en Overijssel, OostNL, Rabobank en branche- en netwerkorganisaties, waaronder ook HISWA-RECRON.

Het werkgebied bestaat uit de Cleantechregio (Apeldoorn, Brummen, Heerde, Lochem, Voorst, Zutphen, Deventer) en aangrenzende gemeenten in Salland (Raalte-Heino, Olst-Wijhe) en de Noordwest-Veluwe (Ermelo, Putten).

 

Meer informatie en aanmelden:
Onze werkwijze - CleanTech (digitalewerkplaatscleantech.nl)

Meer informatie bij HISWA-RECRON:

Terug naar overzicht