2023-01-23 13:56:15

Hulp bij aanpak permanente bewoning in Drenthe

23 januari 2023

Provinciaal komt er een team dat Drentse gemeenten gaat ondersteunen bij handhavingsverzoeken bij permanente bewoning op recreatiebedrijven. Een project dat voortkomt uit Vitale Vakantieparken Drenthe.  

Soms kan illegale, permanente bewoning een groot probleem zijn voor vakantieparken, ook voor vitale parken. Het kan het leefklimaat op een vakantiepark negatief beïnvloeden en kan er soms toe leiden dat toeristen minder geneigd zijn terug te komen. 

Als ondernemer van een vakantiepark is het belangrijk om te weten dat je niet alleen staat in het aanpakken van permanente bewoning. Vitale Vakantieparken staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen. Neem contact op via de website www.vitalevakantieparkendrenthe.nl voor meer informatie en advies of vraag jouw regiomanager Petra Ellens. Samen pakken we permanente bewoning aan en zorgen we voor bloeiende en vitale vakantieparken.  

Het programma Vitale Vakantieparken Drenthe richt zich op het verdubbelen van het aantal vitale vakantieparken en het halveren van niet-vitale vakantieparken in Drenthe. Onderdeel van de aanpak is het ondersteunen van gemeenten en ondernemers op vraagstukken van permanente bewoning, criminaliteit en ondermijning en sociale problematiek op vakantieparken.

Terug naar overzicht