Sociaal Fonds HISWA start nieuw adviesproject voor ondernemers

8 februari 2023

Veel bedrijven in de watersport(industrie) hebben te maken met krapte op de arbeidsmarkt. Technisch opgeleide medewerkers zijn nauwelijks te vinden. Het Sociaal Fonds HISWA start een adviesproject voor watersportondernemers. Het fonds kan je helpen op zoek te gaan naar oplossingsmogelijkheden voor jouw vragen op het gebied van personeel. Het fonds helpt je graag verder door een advies te maken, wat op maat is gesneden voor jouw bedrijf. Vervolgens kun je zelf aan de slag, al dan niet met een beetje extra hulp.

In een eerste gesprek praat je met een adviseur over de thema’s, die actueel zijn in jouw bedrijf. Waar lig je wakker van? Dit kan gaan over allerlei onderwerpen, zoals medewerkers behouden, arbeid automatiseren, bedrijfsproces reorganiseren, bedrijf profileren op de arbeidsmarkt, etc. Daarna maakt de adviseur samen met jou een advies op maat. Als je wilt, kun je daarna het advies uitvoeren met de adviseur. Eén of meer gerichte acties met, door en voor jouw medewerkers helpen jouw bedrijf verder op weg.

Volgt jouw bedrijf de HISWA cao? Dan betaalt het SF HISWA dit advies voor jou. Volgt jouw bedrijf niet de HISWA cao? Dan kun je ook deelnemen aan dit project, maar brengt het SF HISWA wél kosten in rekening. Deze kosten maakt het SF HISWA vooraf duidelijk, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
 
Endurance voert dit project uit namens het Sociaal Fonds HISWA.

Bel het Herbert van Oord (HISWA-RECRON) 033 – 303 97 34 óf met Rob Versteeg (Endurance) 033 – 450 83 33.
 

Terug naar overzicht