2023-03-13 11:21:00

Zekerheid én deskundig advies: Vakantiepark Totaalverzekering

13 maart 2023

Als ondernemer ben je bezig met het ontwikkelen van jouw business. We kunnen ons goed voorstellen dat je hierbij niet direct denkt aan nieuwe risico’s en veranderende wetten en regels. Dan is het fijn om te weten dat je - als HISWA-RECRON lid - een beroep kunt doen op HISWA-RECRON Kennispartner Aon  op het gebied van Risico’s in Ondernemen.  Speciaal voor vakantieparken heeft Aon een totaal pakket voor vakantieparken ontwikkeld.

De Vakantiepark Totaalverzekering is een pakket dat de juiste dekking biedt voor specifieke ondernemersrisico’s en waarbij je als ondernemer kunt terugvallen op de kennis van de recreatie specialisten van Aon. Belangrijk, want wanneer je als ondernemer een nieuw concept of een nieuwe dienst introduceert voor jouw gasten geven deze naast nieuwe businesskansen misschien ook nieuwe risico’s voor jou als ondernemer.

Ontspannen ondernemen
HISWA-RECRON werkt al jaren samen met Aon. De recreatie specialisten van Aon kennen  wetten, regels en aansprakelijkheden van de sector en kunnen je op maat adviseren. Met hun hulp ben je altijd precies goed verzekerd en weet je waar jouw risico’s liggen. Zo kun je ontspannen ondernemen.

 

Goede verzekering en persoonlijk advies
De Vakantiepark Totaalverzekering is een pakket waarbij je naast een goede verzekering ook van persoonlijk advies van de recreatie experts profiteert.

 

Het biedt onder meer:

  • Dekking voor risico’s van jouw bedrijfsactiviteiten
  • Inzicht en advies over jouw bedrijfsrisico’s
  • Hulp bij ondernemersvraagstukken los van verzekering via het platform Samen voor de Zaak
  • Persoonlijk contact via jouw eigen adviseur
  • Optimale aansluiting bij de HISWA-RECRON Algemene Voorwaarden
  • Mogelijkheden voor een verzekeringsaanbod voor vakantiehuisjes van particulieren

 

Meer weten?

Wil je meer weten over de Vakantieparken Totaalverzekering? Neem gerust contact op met de experts van het Aon Team Recreatie. Als lid van HISWA-RECRON kun je elke werkdag van 09:00-17:00 uur  bij ze terecht via 088 - 8108183 of op vrijetijd.nonprofit@aon.nl.

 

https://zakelijk.aonverzekeringen.nl/partners/hiswa-recron

 

 

 

Terug naar overzicht