ADAC Camping Awards voor Camping De Wildhoeve en Vakantiepark De Beerze Bulten

29 november 2023

PiNCAM, het ADAC-campingportaal, heeft de genomineerden voor ADAC Camping Prijzen 2024 bekend gemaakt. De  ADAC Camping Awards zijn beschikbaar voor Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Oostenrijk, Nederland en Groot Brittanië. Een internationale commissie van 44 kampeerexperts heeft de De genomineerden gekozen uit honderden suggesties uit de kampeerbranche. 


De nominaties voor de ADAC Camping Awards 2024 zijn:

 

Camping De Wildhoeve -  in de categorie ‘Demografische verandering en toegankelijkheid’

ADAC-classificatie: 5 sterren, gebruikersbeoordeling: uitstekend (4,6)

Camping de Wildhoeve wordt gezien als een zeer gezinsvriendelijke plek met uitstekende kinderopvang. Gezinnen met kinderen met beperkte mobiliteit (rolstoelen) kunnen er ook terecht. Er zijn kindvriendelijke, barrièrevrije voorzieningen, zoals speciale rolstoeltoegankelijke speeltuinen, sanitair faciliteiten, restaurants en zelfs het zwembad op het terrein biedt aanpassingen. Het personeel van Camping de Wildhoeve staat klaar voor mensen met een handicap. Kamperen is leuk voor iedereen.

 

Vakantiepark De Beerze Bulten - de genomineerde in de categorie "ADAC Camping Booking

ADAC-classificatie: 5 sterren, gebruikersbeoordeling: uitstekend (4,6)

Vakantiepark Beerze Bulten heeft veel succes gehad met het online boeken van de accommodaties - van de normale kampeerplaats tot het trendy Wikkelhouse. Dit alles het hele jaar door rond en voor vroegboekers tegen vaste, betaalbare prijzen. De boekings- en annuleringsvoorwaarden zijn klantvriendelijk en het boeken wordt voor de gast heel gemakkelijk gemaakt. De plaats is bijzonder populair bij PiNCAM-gebruikers voor de zeer succesvolle implementatie van online boeken.

 

De genomineerden bedrijven concurreren op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn, innovatie en vooruitgang, demografische verandering en toegankelijkheid, evenals de ADAC Camping Booking Award.

Met de ADAC Camping Awards worden de trendsetters in de kampeerbranche geëerd. De prijsuitreiking van de ADAC Camping Awards 2024 zal opnieuw een live-evenement zijn als onderdeel van de PiNCAM (ADAC) Camping Gala en vindt plaats in Stuttgart op 12 januari 2024.

Terug naar overzicht