Watersportbedrijven gezocht voor tv-programma De Wereld van de Watersport op RTL4

4 maart 2024

Afgelopen twee jaar heeft HISWA-RECRON vanuit het project Welkom op het water twee seizoenen van het gelijknamige tv-programma Welkom op het water uitgezonden op SBS6. Op basis van het succes van seizoen 1 & 2 verhuizen we vanaf seizoen 3 met het programma naar de zaterdag 16.30 uur op dé consumentenzender van Nederland, RTL4! In dit vernieuwde format, met de naam De Wereld van de Watersport, wordt de spetterende wereld van de watersport belicht en gaan we de Elfstedentocht varen. Met adembenemende beelden en boeiende content willen we de magie van de watersport overbrengen op een breed publiek en mensen enthousiasmeren het water op te gaan.

Voor bedrijven in de watersport is er de mogelijkheid om deel te nemen aan dit programma. De redactie is voor onderstaande onderwerpen in verschillende regio’s nog op zoek naar watersportbedrijven:

  • Bedrijven in verschillende disciplines Friesland (Elfstedentocht)
  • Elektrisch Varen / Duurzaamheid (Landelijk)
  • Bootverhuurbedrijven & Makelaars (Limburg, Zeeland, Friesland)
  • Toeleveranciers (Landelijk)

Voor je bedrijf is dit een mooie mogelijkheid om een groot (watersport)publiek te bereiken. Wil je je aanmelden voor een onderwerp? Dat kan door contact op te nemen met programmaredacteur Rick via r.noorlander@welkomophetwater.tv (06 25 14 61 00).

Wat krijg je ervoor terug?

Neem je deel aan het programma? Dan 

  • Twee hoofduitzendingen op zaterdag 16:30 - 17:00 uur op RTL 4
  • Twee herhalingen op zondag 13:00 - 13:30 uur op RTL 4
  • 1 jaar lang online 'on demand' exclusief terug te zien op Videoland.
  • Rapportage van jouw bedrijf incl. rechtenvrij gebruik van deze beelden (handig om te gebruiken in jouw social media berichten, je bedrijfsfilm of andere content!)

Benieuwd naar het programma? Bekijk de showreel voor een eerste impressie.

Exclusief voor HISWA-RECRON-leden

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan het programma met een TV Billoboard campagne. Hierbij wordt jouw bedrijfslogo in beeld gebracht met daarbij een voice-over 'Dit programma wordt medemogelijk gemaakt door...'. Jouw logo is dan in 12 afleveringen te zien op RTL 4, en daarbij ook een jaar lang op Videoland. Voor 725 euro kun je jouw naamsbekendheid binnen de watersportdoelgroep vergroten. Meer informatie? Neem contact op met programmaredacteur Rick via r.noorlander@welkomophetwater.tv (06 25 14 61 00).

 

Terug naar overzicht