Plaats jouw stagevacature kosteloos op ErasmusTalent!

12 maart 2024

Voor HISWA-RECRON leden is er nu een samenwerking met ErasmusTalent voor het plaatsen van een stageplek op HBO en/of WO niveau. ErasmusTalent biedt de leden de mogelijkheid om op een makkelijk manier in contact te komen met top kandidaten die zich oriënteren op stageplaatsen voor meewerkstages of afstudeeropdrachten op HBO en/of WO niveau.

De voorwaarden om mee te mogen doen:

Bedrijven mogen maximaal 5 stagevacatures gratis plaatsen voor de duur tot start stageperiode. Dus zou augustus een stagedan loopt deze tot uiterlijk 31 augustus. Voor stageperiode februari dan loopt deze topt uiterlijk 28 februari. Hoe eerder ze plaatsen des te sneller komen ze in contact en alleen aangesloten leden mogen meedoen.

 

Heb je interesse in het plaatsen van gratis stagevacatures op het platform?
Vul dan via www.erasmustalent.nl/stagesplaatsen jouw gegevens in. ErasmusTalent stuurt je dan direct de inloggegevens en een quickguide toe waarmee je via het portaal de stagevacatures kunt toevoegen. 

Heb je een vacature voor een Starter of Young Professional dan plaats je deze, voor 6 weken, voor 250 euro excl. BTW inclusief doorplaatsing op de socials.

 

ErasmusTalent is een online carrière platform voor studenten, starters en young professionals tot en met 3 jaar werkervaring op HBO- en WO-niveau.
Ze zijn landelijk actief en richten zich op alle Universiteiten en Hogescholen in Nederland voor alle studierichtingen. Via gerichte social media campagnes op LinkedIn, Facebook & Instagram (40.000+ volgers) komen jonge talenten in contact met ErasmusTalent.

 

Dus heb jij plaats voor een stagiaire op HBO en/of WO niveau? Meld je dan vandaag nog aan!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met info@erasmustalent.nl of kijk op de website www.erasmustalent.nl

Terug naar overzicht