Mijlpaal voor Van de Loosdrecht: 50 jaar actief binnen de recreatie sector

3 april 2024

Dit jaar heeft HISWA-RECRON Kennispartner Van de Loosdrecht RBM, als kantoor, een mijlpaal mogen bereiken. Ze zijn namelijk dit jaar 50 jaar actief binnen de recreatiesector. 

In 1974 is Van de Loosdrecht RBM, onder leiding van Wim van de Loosdrecht als eerste kantoor in Nederland gestart met de waardering en verkoop van recreatiebedrijven. Hij was daarin de eerste expert en als eerste externe adviseur aangesloten bij brancheorganisatie RECRON. Wim Van de Loosdrecht ontwikkelde daarbij een waarderingsmethode voor recreatiebedrijven die tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt door ons kantoor en beschreven wordt in vele taxatieleer boeken. Deze waarderingsmethodiek is steeds verder uitgebouwd en toegespitst op de tijdgeest van nu.

Inmiddels heeft Van de Loosdrecht diverse taxateurs en makelaars opgeleid en daar zijn zij best trots op. Tot op de dag van vandaag zijn zij actief in de sector en staan zij leden te woord voor een advies vraag m.b.t. een aankoop of een taxatie of juist omtrent een verkoop beslissing. Dit mag uiteraard vrijblijvend zijn, bijvoorbeeld ter oriëntering. In alle facetten van de dienstverlening kan men rekenen op uitgebreide kennis van de markt. Daarnaast is het leveren van kwaliteit en het bieden van persoonlijke aandacht en begeleiding de kern van hoe zij werken. 


Wil je contact met Van de Loosdrecht RBM?
Sturen een mail naar info@vandeloosdrechtrbm.nl of bellen naar 0341-252363 (keuze 2), het enthousiaste team staat jou graag te woord.

Bedrijfsmakelaardij | Van de Loosdrecht

 

 

Terug naar overzicht