Recreatie Trainingen wordt Adapt: Training, coaching en advies op maat voor de leisure- en hospitalitybranche

27 mei 2024

Binnenkort transformeert HISWA-RECRON TOP Supplier - Recreatie Trainingen - naar Adapt. Een nieuwe naam en een frisse uitstraling, maar nog altijd met dezelfde toewijding en passie voor de leisure- en hospitalitysector. We gingen in gesprek met Rene Drost, oprichter van Adapt, en Leon Starrenburg, hoofdtrainer bij Adapt over de keuze voor een vernieuwd merk en het uitgebreide aanbod.

Op maat gemaakt aanbod
De keuze voor de nieuwe naam Adapt past perfect bij de aanpak van het welbekende trainingsbureau Recreatie Trainingen: ze bieden geen standaard trainingen, maar passen zich volledig aan naar de specifieke behoeften van elk bedrijf. "De naam 'Recreatie Trainingen' werd vijf jaar geleden bedacht, maar leidde soms tot misverstanden in de markt”, vertelt eigenaar Rene Drost. “We bieden juist geen animatietrainingen voor campings, maar we bieden op maat gemaakte communicatie- en gedragstrainingen voor meerdere sectoren, zoals de horeca, dagrecreatie en zwembaden en daarnaast verzorgen we coaching en geven we advies.”


Unieke aanpak in de leisure- en hospitalitybranche
Met de trainingen zorgt Adapt ervoor dat organisaties effectiever werken en dat hun medewerkers vaardiger en daarmee gelukkiger en sterker worden. Leon: ”We horen vaak opmerkingen als 'oh, zo kan trainen ook'. Daar word ik oprecht blij van. Wij richten ons volledig op de specifieke situatie binnen een organisatie en maken onze interventies interactief, adaptief en met een goede dosis humor.”


Aanbod voor organisaties
Het proces begint meestal bij een vraag van een ondernemer of HR-medewerker.
Rene: ”We voeren meerdere gesprekken om de werkelijke ontwikkelingsvraag te begrijpen en bieden vervolgens een aanbod op maat. Dit zorgt ervoor dat onze trainingen altijd relevant en effectief zijn.

”Adapt biedt trainingen variërend van team- en managementtrainingen tot leiderschapsontwikkeling en taaltrainingen. Leon: ”We willen onze opdrachtgevers volledig ontzorgen als het gaat om het trainen en ontwikkelen van hun medewerkers. We zijn een sparringspartner voor organisaties en passen ons aan naar de vraag of het probleem binnen de organisatie”.

Kijk voor meer informatie op recreatie-trainingen.nl en hou ze vooral in de gaten. Binnenkort gaat Recreatie Trainingen over naar Adapt. De heren wachten met smart tot de lancering. Stay tuned!

Terug naar overzicht