Nieuws

2020-11-04 14:49:05

Aanvragen voor subsidie toerisme Zuid-Holland nu mogelijk

4 november 2020

De provincie Zuid-Holland heeft een nieuwe subsidieregeling voor bedrijven en overheden met toeristische projecten. De subsidie kan vanaf nu worden aangevraagd t/m 15 december 2020.

De nieuwe regeling kent subsidies toe aan toeristische projecten en investeringen met een focus op de thema’s corona-maatregelen, verduurzaming en betrokkenheid van de eigen bewoners (met name de jeugd). Voorwaarden om voor subsidie in aanmerking te komen zijn dat de aanvraag geldt voor activiteiten gericht op toerisme, die aantoonbaar bijdragen aan andere provinciale opgaven en waarbij de indienende partij(en) minimaal een eigen bijdrage levert van 25%. De hoogte van de subsidie per project bedraagt maximaal €100.000 en minimaal €5.000. In totaal is er een half miljoen euro beschikbaar.

Digitale bijeenkomst provincie vrijdag 6 november

Op vrijdag 6 november 2020 van 11.00 tot 12.00 organiseert de provincie Zuid-Holland een online voorlichtingsbijeenkomst over de nieuwe subsidieregeling toerisme. Verzoek van de provincie is om zoveel mogelijk vooraf al vragen in te dienen omdat er in de bijeenkomst beperkt ruimte is voor aanvullende vragen.

De digitale informatie bijeenkomst op vrijdag 6 november om 11.00 uur vindt plaats via Microsoft Teams. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, je kan gebruik maken van deze link voor de vergadering: Online voorlichtingsbijeenkomst subsidieregeling toerisme provincie Zuid-Holland

Je kan van tevoren al jouw vragen stellen door te mailen naar subsidieregelingtoerisme@pzh.nl

Aanmelden voor de bijeenkomst of vragen over de subsidieregeling? Neem dan contact op met (waarnemend) regiomanager HISWA-RECRON voor Zuid-Holland: Stijn Boode via s.boode@hiswarecron.nl. Voor meer informatie over de voorwaarden van de subsidieregeling en de Beleidsnotitie Toerisme Zuid-Holland kijk je op de subsidiewebsite van de provincie.

Terug naar overzicht