2021-04-05 14:13:00

Alleen samen worden wij de duurzaamste sector. Doe mee aan het onderzoek!

5 april 2021

Duurzaamheid is door de jaren heen een belangrijk onderwerp geworden. De overheid heeft doelstellingen en regels opgesteld om samen een duurzame economie te creëren. Naast dat de overheid vele doelstellingen heeft op het gebied van duurzaamheid, is ook de wens van de consument veranderd en vinden zij het belangrijk dat er aandacht geschonken wordt aan mens en milieu zodat ook de volgende generaties kunnen genieten van een mooie en gezonde natuur. 

HISWA-RECRON en Saxion Hogeschool zijn een onderzoek gestart naar duurzaamheid in de sector. Om te kijken waar voor jou als ondernemer nog kansen liggen, is het van belang om te weten hoe uw onderneming ervoor staat op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast willen wij graag weten wat wij als HISWA-RECRON voor jou kunnen doen om stappen te zetten op het gebied van duurzaamheid.

Om de behoefte van de sector zo compleet mogelijk in kaart te brengen én een zo compleet mogelijke benchmark voor de sector te creëren, vragen wij jou om deel te nemen aan dit onderzoek.

Vul daarom deze vragenlijst in.

Terug naar overzicht