2022-02-08 14:04:23

Kuiper Verzekeringen is HISWA-RECRON Partner in Business

8 februari 2022

Dinsdag 25 januari jl. tekende Kuiper Verzekeringen de overeenkomst voor HISWA-RECRON Partner in Business. Hiermee wordt de duurzame relatie, die binnen de watersportwereld al bekend was, voortgezet en krijgt het partnerschap ook meer bekendheid binnen de leisure en recreatiebranche.

“We zijn blij met Kuiper Verzekeringen als Partner in Business die al jaren aan de watersport verbonden is met onder andere haar speciale watersport verzekeringen voor watersportbedrijven en haar verzekeringen  voor pleziervaartuigen. “Kuiper Verzekeringen kent de te verzekeren risico's van de watersportbedrijven goed en is daarmee een belangrijke gesprekspartner richting de verzekeraars”, aldus Jeroen van den Heuvel – Hoofd afdeling Jachtbouw en Watersport bij HISWA-RECRON.

Jacco Kuiper, directeur van Kuiper Verzekeringen, voegt hier aan toe: “Met ons partnerschap kunnen wij onze kennis van de watersportbranche bundelen en de risico’s  en de verantwoordelijkheden tussen watersporter en watersportbedrijf  goed op elkaar afstemmen. Daarnaast biedt dit ons de mogelijkheid onze expertise op het gebied van preventie van risico’s actief aan te bieden aan de watersportleden, een unieke win-win situatie”.  

 

Naast Kuiper Verzekeringen is ook Alfa Accountants en Adviseurs en Seijsener techniek Partner in Business bij HISWA-RECRON

 

Terug naar overzicht