2022-06-29 11:08:29

Alfa Accountants en Adviseurs, Partner in Business van HISWA-RECRON, verlengt partnerschap

29 juni 2022

Op 8 juni jl. hebben Alfa Accountants en Adviseurs en HISWA-RECRON wederom de handtekening gezet onder het samenwerkingscontract Partner in Business. 

 

“We zijn blij dat we deze samenwerking kunnen voortzetten, aldus Jeffrey Belt – Hoofd afdeling Leisure & Recreatie. Het is belangrijk dat Alfa, als accountant en adviseur, optimaal betrokken is en blijft bij de sector en daarbij de ondernemers ondersteunt en informeert met specialistische kennis.”

Ook Wim Kappers, directeur van de Alfa-vestigingen in Hardenberg en Nijverdal, is trots op het feit dat de samenwerking wederom verlengd is. “Wij mogen veel bedrijven in de watersport en vrije tijdssector tot onze klantenportefeuille rekenen. Juist daarom is het belangrijk dat wij nauw samenwerken met HISWA-RECRON, die de belangen van de leden behartigt. Klanten komen bij ons voor de jaarrekening en voor de bedrijfsopvolging, maar ook met vragen over het familiebedrijf, de (fiscale) optimalisering van het bedrijf, de inzet van personeel, het verduurzamen van hun onderneming tot aan de verkoop of aankoop van de onderneming in de vrije tijdssector.”

Met 35 vestigingen en meer dan 1000 medewerkers werkt Alfa vanuit een landelijke, actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. Thuis in jouw omgeving, dicht bij je werkgebied en dicht bij jou. Kijk voor meer informatie op www.alfa.nl.

Klik hier voor meer informatie over de HISWA-RECRON Partners in business.

Terug naar overzicht