Oproep aan alle leisure/toerisme/hospitality professionals!

3 april 2024

Heb jij vandaag vijf minuten over? De BUAS is benieuwd naar jouw visie op het actuele onderwerp van gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit (equality, diversity & inclusivity: EDI) op de werkvloer. Dit onderzoek is ontwikkeld door PANTOUR | Pact for Next Tourism Generation Skills (Pantour - PANTOUR (nexttourismgeneration.eu)), een onderzoeksconsortium van de Europese Unie waar ook Nederland via Breda University of Applied Sciences (BUAS) deel van uitmaakt. Het is een partnerschapsconsortium tussen industrie en onderwijs, dat tot doel heeft educatieve hulpmiddelen te ontwikkelen om tegemoet te komen aan de huidige en toekomstige behoeften aan vaardigheden op het gebied van recreatie, toerisme en gastvrijheid.

 

Waarom je zou moeten meedoen:

1) Impact creëren: jouw antwoorden zullen onmiddellijk worden meegenomen in de ontwikkeling van tools voor EDI-training in de reisbranche, zoals een handboek, trainingsmateriaal en communicatiestukken voor een toekomstbestendige sector.

2) Elke medewerker verdient een stem in het gesprek van dit belangrijke onderwerp: de enquête volgt onderzoek-ethische protocollen en de AVG-voorschriften, wat betekent dat deze volledig anoniem is en er niet om persoonlijke informatie wordt gevraagd. De survey kan worden beantwoord door elke werknemer die momenteel in de sector in Europa werkt en 18+ jaar oud is, ongeacht hoe lang de werknemer in dienst is en in welke functie.

3) Het kost slechts 5 minuten van je tijd.

 

Bedankt voor je deelname aan dit onderzoek!

Klik hier om deel te nemen aan de enquête

 

De enquete loopt tot 12 april. De resultaten van deze enquête zullen worden gebruikt om trainingen en handboeken te ontwikkelen voor gelijkheid, diversiteit en inclusiviteit in toerisme/leisure/hospitality. Ik zou het fantastisch vinden als jullie de enquêtetool met jullie netwerk kunnen delen, omdat de input direct zal worden gebruikt om relevante trainingen te ontwikkelen op basis van de behoeften die uit de antwoorden naar voren komen.

 

Terug naar overzicht