Nieuws

2020-07-24 10:34:00

Besmettingen coronavirus nemen toe: houd je aan de regels

24 juli 2020

Het coronavirus verspreidt zich weer meer in Nederland. Het aantal mensen dat besmet is met het coronavirus neemt toe. Het is en blijft daarom belangrijk dat iedereen zich aan de maatregelen houdt om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Zowel jij als ondernemer als jouw medewerkers, leveranciers, gasten en klanten.

Hoe vervelend, lastig en intensief het soms ook is om mensen aan te spreken op hun gedrag: we raden het je aan om dat wel te doen. Er staat immers veel op het spel. Bereidt het coronavirus zich verder uit, dan krijg je misschien te maken met strengere regels of een regionale lockdown. Dat wil je natuurlijk echt niet, nu het zomerseizoen in volle gang is en veel gasten genieten op de camping, vakantiepark of jachthaven.

Protocollen, toolkit voor je gasten en uitlegvideo’s
HISWA-RECRON helpt je daarbij. Speciaal voor jou als lid van HISWA-RECRON zijn er protocollen, een speciale communicatietoolkit en uitlegvideo’s beschikbaar.

  • Download de protocollen en de communicatietoolkit in de kennisbank
  • Bekijk de uitlegvideo’s op YouTube. Er zijn er vier: voor recreatieondernemers, watersportondernemers, watersporters en recreanten

Basisregels
De controle over het coronavirus die we sinds maart hebben bereikt, moeten we met elkaar zien vast te houden. Dit lukt alleen met de basisregels die voor iedereen gelden. Afstand houden, handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog en het gebruik van papieren zakdoekjes. Dat geldt ook voor het thuisblijven en testen bij de eerste klachten. Zo houden we het coronavirus onder controle. Of zoals minister Ferd Grapperhaus afgelopen week in een ingelaste persconferentie waarschuwde: “Wij hebben het de afgelopen maanden zo goed gedaan. De versoepeling van de maatregelen hebben we verdiend. Laten we die verdienste vasthouden.”

Helpdesk HISWA-RECRON
Heb je nog vragen? Mail dan naar corona@hiswarecron.nl of kijk op www.hiswarecron.nl/corona.

Terug naar overzicht