Nieuws

2020-01-30 09:10:44

De groeiversneller ondersteunt de Gelderse innovatiekracht

30 januari 2020

De provincie Gelderland heeft samen met de Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL een vouchers Recreatie en Toerisme voor ondernemers beschikbaar gesteld.
De vouchers worden aangeboden binnen het ondersteuningsprogramma voor ondernemers, ‘De Groeiversneller’. Daarmee wil de provincie Gelderland onze sector ondersteunen in hun innovatiekracht. 

 

 

De Groeiversneller
Al sinds enige tijd voert Ontwikkelingsmaatschappij Oost NL het programma De Groeiversneller uit voor de provincie Gelderland. Dit programma richt zich op de Gelderse speerpunten food, health, energie, de innovatieve maakindustrie en op alle andere mkb-bedrijven die de potentie hebben een structurele bijdrage te leveren aan de banengroei in Gelderland.

Met de vouchers ‘Recreatie en Toerisme’ wordt er een extra speerpunt aan het programma toegevoegd. De Groeiversneller helpt ondernemers groeien met kennis, netwerk en financiering in de vorm van vouchers. 


Impuls voor Recreatieve en Toeristische branche
Om de Recreatieve en Toeristische branche een extra kwaliteitsimpuls te geven is er binnen De Groeiversneller een aantal vouchers beschikbaar voor ondernemers die hun aanbod in deze branche willen vernieuwen.

Het gaat dan om de inzet van externe expertise van bijvoorbeeld een adviesbureau, voor specifieke productontwikkeling, nieuwe doelgroepen of de ontwikkeling van nieuwe groeistrategieën. De vouchers zijn bestemd voor de kleine en middelgrote recreatieve of toeristische ondernemer (3 tot 15 fte’s) en hebben een omvang van maximaal € 5000,- (excl. BTW).
 

Meer informatie
www.oostnl.nl/toerisme.
Op deze site kunnen ondernemers, die in aanmerking willen komen, ook direct een quickscan invullen.

HISWA-RECRON regioamanager Ivo Gelsing
i.gelsing@hiswa-recron.nl
 

Terug naar overzicht