2020-12-02 08:40:15

Druk bezochte VeBON ALV – nieuwe stappen zijn gezet

2 december 2020

Dinsdag 1 december jl vond online de VeBON ALV plaats. Onder leiding van voorzitter Michiel Pöpping werd de vergadering – die druk bezocht was - door het bestuur in goede banen geleid. Er zijn nieuwe stappen gezet voor de toekomst met instemming van de leden. Zo is de intentie uitgesproken de routekaart uit te werken om zich als bedrijfsgroep bij HISWA-RECRON aan te sluiten.  

Er werd teruggeblikt op de plotselinge onvoorspelbare Covid-periode waarin corona maatregelen bij alle leden zorgden voor zeer weinig activiteit, inkomsten en omzet. De lopende zaken – o.a. de WAS (wet op de speeltoestellen) , het VeBON Tuv veiligheid managementsysteem en de verzekering - werden kort aangestipt. De financiële zaken werden behandeld, waaronder ook instemming voor de contributiestaffel 2021. En Geert Dijks, directeur HISWA-RECRON, gaf de leden een inkijkje in de HISWA-RECRON organisatie, marketingactiviteiten en certificering van de aangesloten bedrijven.

“We zijn echt ontzettend blij met deze stappen en zien de toekomst – samen met HISWA-RECRON – als een mooie ontwikkeling om het merk VeBON als volwassen bedrijfsgroep op de kaart te zetten. Zo kunnen ook de consument en opdrachtgevers van groepen ons optimaal weten te vinden”, aldus Michiel Pöpping, voorzitter VeBON.

Terug naar overzicht