Nieuws

2019-11-20 15:27:36
Ed troost benoemd tot RECRON Lid van Verdienste

Ed Troost benoemd tot RECRON Lid van Verdienste

20 november 2019

Op dinsdag 19 november jl. is, tijdens de RECRON ledenvergadering Schouwen-Duiveland, Ed Troost (camping Julianahoeve in Renesse) benoemd tot RECRON Lid van Verdienste.

Ed Troost is vanaf 2003 voorzitter van RECRON Schouwen-Duiveland en bestuurslid bij RECRON Zeeland. Sinds 1999 is hij RECRON-lid en was hij toen al direct actief als secretaris en actief bestuurslid bij RECRON Zeeland. Hij heeft zelf de hand gehad in de oprichting van RECRON Schouwen-Duiveland. Inmiddels zwaait Ed meer dan 20 jaar de scepter over RECRON Schouwen-Duiveland; een club met 63 leden en een actief bestuur. Zijn manier van leidinggeven heeft geleid tot een grote club van actieve bestuursleden en ondersteuners. Uniek in Zeeland.

Eerst combineerde Ed deze functie naast zijn rol als directeur-eigenaar bij de Julianahoeve en de Zwinhoeve. Nadat zijn kinderen zijn actieve rol binnen de bedrijven hebben overgenomen, heeft Ed nog meer tijd vrij kunnen maken voor RECRON Schouwen-Duiveland.

“Ed gaat geen strijd uit de weg en houdt vol. Elk jaar spant hij zich weer maximaal in om de belangen van de leden te verwoorden en met passie te behartigen. Mede door zijn passie en bevlogenheid is RECRON Schouwen-Duiveland een belangrijke gesprekspartner gebleken in alle overleggen met overheden en instanties. Een helder geluid dus waaraan niet zomaar aan voorbij gegaan kan worden. Daarnaast heeft Ed een echte pioniersrol vervuld binnen de branche op dit eiland. En ook vanuit zijn ondernemerschap is hij zeer betrokken bij het “product” Renesse en tevens als voorzitter binnen de OVR (Ondernemersvereniging Renesse), aldus Marcel Tap, secretaris verenigingszaken RECRON. Voor RECRON was dit moment het moment om Ed te bedanken voor zijn inzet voor zijn continue inzet voor de ontwikkeling van de recreatie

De ledenvergadering van 19 november was de laatste vergadering onder de bezielende leiding van Ed Troost. De voorzittershamer is overgedragen aan Marieke Braber-Schot.

Lid van Verdienste is een bijzondere, persoonlijke titel voor leden die zich op de een of andere manier verdienstelijk hebben gemaakt voor RECRON. Uit handen van secretaris verenigingszaken RECRON, Marcel Tap, ontving Ed Troost een gouden speld en een bos bloemen.


Meer informatie

Terug naar overzicht