Nieuws

2020-06-22 10:36:00

Forse extra vergoeding Sociaal Fonds HISWA

22 juni 2020

Het bestuur van het Sociaal Fonds HISWA komt met een extra stimuleringsmaatregel voor bedrijven én medewerkers in coronatijd. Het bestuur biedt extra vergoeding voor training en opleiding tot eind december 2020. De nieuwe vergoeding bedraagt maximaal vijf trainingsdagen per medewerker tot aan het einde van dit jaar. 

Bedrijven kunnen per dag per medewerker een bedrag van 160 euro terugvragen voor kosten voor scholing & opleiding. Voor vijf dagen is dat dus maximaal 800 euro. Een forse uitbereiding; voorheen konden bedrijven maar voor 2 dagen een vergoeding aanvragen. De maatregel is bedoeld om zoveel mogelijk medewerkers te behouden voor de watersportindustrie en ze niet zonder werk naar huis te sturen. Dat zou zonde zijn, want straks hebben we al die medewerkers weer hard nodig. Bedrijven krijgen nu de kans om te investeren in scholing & opleiding van hun medewerkers.
Bedrijven én medewerkers kunnen gebruik maken van het trainingsaanbod van HISWA-RECRON, maar mogen ook zelf een training of een opleiding kiezen in overleg met hun werkgever. 
Bedrijven en medewerkers kunnen dus enorm profiteren van deze tijdelijke extra vergoeding.
Maatwerk voor bedrijven is ook mogelijk. Het bestuur nodigt bedrijven en medewerkers uit om met creatieve voorstellen te komen. Neem hiervoor gerust contact op met Herbert van Oord. Je voorstel hoor ik graag.  

Heb je vragen? Kijk op: www.sfhiswa.nl of bel HISWA-RECRON, Herbert van Oord, 033 – 303 97 34.  

Terug naar overzicht