Nieuws

2020-06-10 11:23:08

HISWA gecertificeerde jachtservice bedrijven van start

10 juni 2020

Op 4 juni kregen 9 HISWA-RECRON-leden het certificaat ‘HISWA gecertificeerd jachtservice bedrijf’ uitgereikt. Erik van Dijk, directeur van de KMVK en uitvoerder van de certificatie, had de eer het eerste certificaat te overhandigen aan het bedrijf Gebr. Van Enkhuizen.

Ronald van Enkhuizen van het gelijknamige bedrijf: ‘We hebben een heel traject met afgelegd met deze 9 bedrijven om te komen waar we nu staan en het certificeringsschema in te richten. Het doel van deze certificering is te onderstrepen én hard te maken dat we als HISWA gecertificeerde bedrijven staan voor kwaliteit. Door het inzichtelijk maken van werkwijzen en standaardisatie door te voeren in onze aanpak, weten klanten waar ze aan toe zijn. Daar horen natuurlijk duidelijke afspraken bij. Ook hebben we binnen het schema afspraken gemaakt over scholing van onze medewerkers en het up-to-date houden van hun vakkennis. Daarnaast is het zo dat deze bedrijven verschillende disciplines in huis hebben en allemaal beschikken over een eigen botenlift. We bieden dus met elkaar een ‘one stop shop’ voor onderhoud en reparatie. Dit initiatief past ook helemaal in de ambitie die we hebben om kwaliteit van alle HISWA-RECRON leden te onderstrepen en zo meer handen en voeten te geven. Als voorzitter van de commissie Jachtbouw ben ik daar best trots op’, zo besluit Ronald.

Heb je ook interesse om je aan te sluiten bij dit initiatief? Meld je dan bij Michaël Steenhoff: m.steenhoff@hiswarecron.nl

Terug naar overzicht